News Flash:

Tratamente naturiste pentru vergeturi

12 August 2017
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
vergeturi
Aceste semne albe pe piele pot fi prevenite, spun dermatologii. Din pacate, daca au aparut, orice tratamente pentru vergeturi ai incerca, nu o sa le poti sterge complet. Insa poti estompa aceste cicatrici inestetice, scrie justladiestips.com, folosind urmatoarele solutii.

Este vorba despre tratamente pentru vergeturi, care constau in masaje cu diferite ingrediente eficiente in lupta cu aceste cicatrici. De regula, vergeturile apar in urma fluctuatiilor de greutate, cum ar fi cresterea in greutate din timpul sarcinii. Ia in calcul si slabirea brusca, dupa ce tii o dieta-fulger. Este unul dintre efectele adverse pe care le intampini cand slabesti rapid. Ca sa-l eviti, fa masaje cu uleiuri cosmetice, cum sunt uleiurile de argan, de cocos, de shea, de masline. Acestea maresc elasticitatea pielii si previn ruperea firelor de colagen.


Urmatoarele remedii pot diminua vergeturile mai accentuate si le pot sterge aproape complet pe cele proaspete.


Tratament cu albus si ulei de masline
Acest preparat foarte accesibil are efecte de-a dreptul spectaculoase asupra pielii afectate de vergeturi. Dupa cateva saptamani de utilizare constanta, vei observa ca pielea este mai neteda, iar semnele nu mai sunt asa de vizibile. Albusul contine proteine esentiale pentru refacerea firelor de colagen din piele, iar uleiul de masline imbunatateste elasticitatea pielii. Bate doua albusuri si aplica-le pe zonele afectate de vergeturi, dupa ce ai exfoliat pielea in prealabil, apoi lasa sa se usuce. Dupa ce te clatesti cu apa calduta, este important sa hidratezi pielea cu ulei de masline.

Cel mai eficient este cel cu aloe vera
Gratie continutului ridicat de colagen, aloe vera poate fi o optiune demna de luat in considerare. Taie cateva frunze de aloe, extrage gelul din interior sau cumpara-l din magazinele cu produse naturiste, aplica-l pe piele si maseaza usor. Dupa 20 de minute, te poti spala cu apa calduta. Repeta aceste tratament la fiecare doua-trei zile, pana observi o imbunatatire a aspectului pielii.


Tratament cu zat de cafea si ulei de argan
Desi a devenit cunoscut mai tarziu, uleiul de argan a castigat tot mai multi fani intr-un timp foarte scurt. Hidrateaza, hraneste si, pe langa aceste efecte minune pentru piele, a dovedit ca are si proprietati de regenerare. Pentru tratamentul impotriva acestor cicatrici, ai nevoie de trei linguri de zat de cafea si trei linguri de ulei de argan. Acestea exfoliaza pielea moarta si o hranesc in profunzime, marindu-i elasticitatea. Masajul cu aceasta compozitie trebuie sa fie facut in mod bland, ca sa previi iritatiile.


Tratament cu zahar si suc de lamaie
Poti estompa aspectul vergeturilor si cu remediul din patru lingurite de zahar-pudra, patru lingurite de ulei de migdale si patru lingurite de suc de lamaie. Cu aceste ingrediente amestecate bine masezi usor zonele afectate de vergeturi. Lasi 10 minute sa actioneze, apoi te clatesti.


Tratament cu cartofi cruzi
Daca pe celelalte remedii este posibil sa le fi stiut, sunt sanse mari ca la acesta sa nu te fi asteptat. Este vorba despre cel pe baza de cartofi cruzi. Tot ce ai de facut este sa aplici si sa masezi usor pielea cu felii de cartof. Acestea contin amidon, vitamine si minerale, care contribuie la regenerarea pielii.

Tratament cu ulei de ricin
Si uleiul de ricin poate estompa vergeturile, daca il aplici pe piele si masezi usor in fiecare seara, pana observi o imbunatatire.


semne albe dermatologii vergeturi cicatrici inestetice argan cocos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009232 (s)