News Flash:

Tratament foarte bun pentru guta si articulatii bolnave

16 Iunie 2016
19921 Vizualizari | 0 Comentarii
guta2
Acesta este un remediu natural, care s-a dovedit a fi o modalitate foarte buna si sanatoasa pentru a elimina cristalizarea acidului uric din articulatii. Pe langa faptul ca aceasta leguma este de fapt un agent eficient si alcalincastraveteleeste foarte eficient in eliminarea acidului uric care a fost cristalizat in articulatii, ceea ce se intampla de obicei in cazul gutei.

Dupa ce vei bea acest suc, se poate sa resimtiti o usoara durere. Durerea este un lucru bun, intrucat este un semn ca vindecarea are loc. Acest lucru se intampla atunci cand toxinele sunt eliminate. Puteti sa va pregatiti un suc uimitor care va face eliminarea acestui acid uric intr-un mod si mai eficient. 

Ingrediente necesare:

- un castravete de marime medie 

- o radacina de telina 

- o bucatica de 2 cm de radacina de ghimbir 

- o jumatate de lamaie 

Pe langa beneficiile sucului de castravete, sucul din ghimbir si telina va ajuta la reducerea inflamatiilor atunci cand organismul este supus unui proces de curatare. Asigurati-va ca ati pregatit toate ingredientele necesare. Spalati-le bine. Dupa ce le-ati spalat, curatati de coaja ghimbirul si telina, taiati in bucati mai mici castravetele si telina, atat cat sa incapa in storcator. 

Dupa ce ati facut sucul din castravete, ghimbir si telina, peste acesta stoarceti sucul de la jumatatea de lamaie. Bucurati-va de aceasta bautura dimineata dupa micul dejun pentru a elimina cristalizarea acidului uric. Consumati acest suc zilnic, timp de 14 zile.


remediu natural articulatii leguma alcalin castravetele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005073 (s)