News Flash:

Transportul in comun, reluat treptat la Oradea, in timp ce negocierile pentru majorarea salariilor continua

19 Octombrie 2017
959 Vizualizari | 0 Comentarii
oradea
Circulatia transportului in comun a fost reluata treptat in municipiul Oradea, dupa doua zile de protest al soferilor de autobuze si vatmanilor de tramvaie. Negocierile pentru majirarea salariilor continua, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul societatii Oradea Transport Local (OTL), Mircea Pop, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca negocierile privind cresterile salariale cerute de soferi si vatmani vor continua.
”Circulatia transportului in comun s-a reluat in Oradea, primele autobuze iesind in cursa miercuri seara iar restul joi dimineata incepand cu ora 4. Dupa ora 7 a inceput si circulatia tramvaielor. In ceea ce priveste solicitarile soferilor si vatmanilor de majorare a salariului, vom continua negocierile”, a spus Pop.
Potrivit acestuia, soferii de autobuze si vatmanii de tramvaie care au protestat timp de doua zile, marti si miercuri, si nu au iesit in cursa, au fost pusi absenti nemotivati.
Prejudiciul pe cele doua zile in care mijloacele de transport in comun nu au circulat depaseste 400.000 de lei, iar conducerea OTL va incerca recuperarea lui in instanta.
Mircea Pop a afirmat ca in conflictul dintre angajatii OTL, care au solicitat majorarea salariului de baza cu 50%, de la 2.016 lei la 3.000 de lei, si conducere, care a oferit doar o crestere cu 200 de lei si bonuri de masa de 15 lei, s-a implicat si primarul Ilie Bolojan.
Acesta a solicitat conducerii OTL sa reorganizeze societatea si sa reduca personalul pentru a face rost de banii necesarii majorarilor salariale solicitate de soferi si vatmani.
”Vom demara si aceasta reorganizare a OTL”, a precizat Mircea Pop.
Tribunalul Bihor se va pronunta vineri asupra ilegalitatii protestului angajatilor OTL, dupa ce miercuri a fost depusa o solicitare in acest sens de catre conducerea societatii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008414 (s)