News Flash:

Transportul in comun din Oradea, blocat si miercuri din cauza grevei OTL. Intregul oras este paralizat

18 Octombrie 2017
950 Vizualizari | 0 Comentarii
greva
Transportul public este blocat si miercuri in municipiul Oradea, pentru a doua zi consecutiv, dupa ce negocierile privind majorarea salariilor soferilor de autobuze si vatmanilor de tramvaie au esuat. Compania de transport pierde zilnic peste 200.000 lei din cauza grevei.
Directorul OTL, Mircea Pop, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca va depune in cursul diminetii o solicitare la Tribunalul Bihor pentru declararea ilegala a protestului.
”Continua protestul spontan al angajatilor OTL, soferii de autobuze si vatmanii de tramvaie refuzand pentru a doua zi consecutiv sa iasa dimineata in cursa. Am negociat marti toata ziua, fara rezultat. Prejudiciul calculat pe zi al protestului se ridica la 210.000 de lei, pe care vom incerca sa il recuperam prin instanta. Miercuri dimineata vom depune la Tribunalul Bihor solicitarea prin care instanta sa declare ilegal protestul, pentru a se relua circulatia transportului in comun in Oradea”, a spus Pop.
Potrivit acestuia, soferii si vatmanii OTL sunt adunati, miercuri dimineata, la intrarea in sediul institutiei.
Pop declara, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca protestatarii au cerut initial o majorare a salariului de baza de la 2.016 lei la 3.000 de lei, iar in timpul negocierilor au solicitat un salariu de 3.500 de lei. Compania a oferit o majorare a salariului de la 2.016 de lei la 2.269 de lei, salariu de incadrare, de la 1 ianuarie 2018, plus bonuri de masa de 15 lei de la 1 februarie 2018, dar angajatii au refuzat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005236 (s)