News Flash:

Transportatorii contrazic ASF: "Am adus sute de polite RCA cu preturi dublate sau triplate"

26 Februarie 2016
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
rca
Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) contrazice datele prezentate de ASF potrivit carora preturile politelor RCA pentru autoutilitare sau autocamioane au crescut in ianuarie cu 46%, precizand ca au prezentat ASF sute de polite cu tarife dublate sau triplate.
Reprezentantii transportatorilor cer astfel presedintelui ASF sa prezinte realist datele negocierilor cu reprezentantii transportatorilor si "sa nu mai manipuleze opinia public".
"Membrii COTAR nu sunt de acord cu afirmatia reprezentantilor ASF, care sustin ca pretul politelor de asigurare nu au crescut decat cu sume pana la 50%. Asa cum ni s-a cerut, noi am adus sute pe polite de asigurare, prin care sa demonstram ca preturile au crescut cu 100%-200%. Firmele de asigurare nu au venit cu niciun document care sa arate contrariul", a declarat intr-un comunicat Vasile Stefanescu, presedinte COTAR.
El a aratat ca orice zi intarziere in asigurarea unui pret acceptabil pentru asigurati aduce beneficii numai asiguratorului si ASF.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005800 (s)