News Flash:

TRANSFAGARASANUL, din nou in atentia LUMII! "E UIMITOR!" (VIDEO)

9 Februarie 2015
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Transfagarasan a ajuns, din nou, in atentia prezentatorilor emisiunii Top Gear, care, la intrebarea fanilor, au declarat ca soseaua din Romania este impresionanta.
rezentatorii Top Gear au stat de vorba cu fanii emisiunii inaintea inceperii noului sezon, care a debutat duminica trecuta si va dura 10 saptamani, conform sport.ro.
Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond au fost intrebati, printre altele, care au fost cele mai impresionante drumuri si peisaje pe care le-au intalnit in cariera.
"Cel mai impresionant drum de pana acum? Anul trecut, in Chile!", a spus Jeremy Clarkson.
"Am mai condus pe un drum din Bolivia, a trebuit sa traversez singur desertul Atacama, a fost spectaculos. Anul trecut am ajuns in Useless Bay in Tierra del Fuego, a fost absolut minunat sa conduci acolo. Transfagarasan din Romania a fost impresionant, a fost chiar foarte placut", a mai spus Clarkson, iar ceilalti prezentatori au aprobat.
Top Gear a venit in Romania in 2009, cand cei trei prezentatori au condus un Aston Martin, un Ferrari si un Lamborghini de la Bucuresti la Constanta si apoi pe Transfagarasan. La finalul emisiunii, cei trei prezentatori au declarat Transfagarasanul ca fiind cel mai frumos drum pe care au condus vreodata.

Galerie Video


transfagarasan top gear
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005883 (s)