News Flash:

Traian Basescu prezinta BILANTUL celor 10 ani de mandat, sambata

19 Decembrie 2014
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Traian Basescu va sustine, sambata seara, cu o zi inainte de incheierea mandatului, o conferinta de presa, de bilant, la care sunt invitati sa participe toti jurnalistii interesati, atat din presa centrala, cat si din cea locala.
Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Traian Basescu va sustine aceasta conferinta de presa, sambata, la Palatul Cotroceni, in Sala Unirii, incepand cu ora 18.00.
Duminica, la Palatul Cotroceni urmeaza sa aiba loc ceremonia de predare-primire a functiei intre presedintele Traian Basescu si presedintele ales Klaus Iohannis.
Presedintele ales va depune juramantul de investitura intr-o sedinta solemna a Parlamentului, duminica, la ora 12.00. Dupa juramantul din Parlament, presedintele va merge la Palatul Cotroceni, pentru ceremonia de predare-primire a mandatului. Klaus Iohannis va fi primit cu garda de onoare, la intrarea in Palatul Cotroceni. Dupa intonarea imnului de stat si primirea de catre Traian Basescu si consilierii prezidentiali si de stat, Klaus Iohannis va fi primit in biroul presedintelui.
Aici, Traian Basescu ii va inmana lui Klaus Iohannis Sigiliul de stat, in baza caruia presedintele confera decoratiile si Ordinul Steaua Romaniei in grad de Colan care, prin lege, revine automat pe perioada mandatului presedintelui Romaniei.
Dupa o scurta discutie privata, presedintele Klaus Iohannis il va insoti pe Traian Basescu la iesirea din Palatul Cotroceni, unde acesta va primi pentru ultima data onorurile militare, inainte de a parasi functia cea mai inalta in stat. Mediafax.ro

traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005420 (s)