News Flash:

Traian Basescu, audiat la Parchetul ICCJ

18 Martie 2015
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
Traian Basescu a fost audiat, miercuri, la PICCJ, ca suspect in dosarul care Gabriela Firea il acuza de santaj, fostul presedinte fiind huiduit de mai multi oameni, care au scandat "PMP si ticalos, ai intors tara pe dos" si "Spune, Base, adevarat, cati dolari pe flota ai luat". Traian Basescu s-a prezentat in fata procurorilor pentru a i se aduce la cunostinta ca este urmarit penal pentru santaj, avocatii acestuia solicitand un termen pentru consultarea dosarului, arata Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ).

Traian Basescu a venit la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) in jurul orei 11.00, fiind citat in calitate de suspect, pentru a da declaratii in dosarul care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de santaj. Dupa aproximativ 20 de minute, Traian Basescu a plecat de la PICCJ, acesta nedorind sa spuna ce a discutat cu procurorii si daca a fost pus sub urmarire penala.
Intrebat daca a sunat la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie dupa ce a fost pus sechestru pe terenuri din localitatea Nana, in dosarul in care se fac cercetari, asa cum a afirmat procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, Traian Basescu a negat.
PICCJ: Basescu, urmarit penal pentru santaj. Avocatii au cerut termen pentru consultarea dosarului
Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat, miercuri, in fata procurorilor pentru a i se aduce la cunostinta ca este urmarit penal pentru santaj, avocatii acestuia solicitand un termen pentru consultarea dosarului, arata Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ). Mediafax.ro

traian basescu piccj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005646 (s)