News Flash:

TRAGEDIE RUTIERA IN TIMIS! Trei persoane au murit si doua au fost grav rabite, dupa ce o masina a intrat intr-un cap de pod

19 Martie 2017
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
cap de pod
Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite, fiind transportate in stare grava la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod, in noaptea de sambata spre duminica, pe un drum judetean din Timis, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, in masina care se deplasa pe drumul judetean DJ 593, in directia Giulvaz – Foeni, judetul Timis, se aflau cinci persoane. La un moment dat, soferul autoturismului a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un cap de pod.
In urma impactului, soferul in varsta de 33 de ani, si alti doi pasageri, de 27, respectiv 40 de ani, au murit pe loc, iar ceilalti doi pasageri, de 25 si 26 de ani, au fost transportati la Spitalul Judetean Timisoara in stare grava.
„Un conducator de 33 ani a condus un autoturism pe DJ 593, iar la kilometrul 28, pe fondul unor preocupari de alta natura, a pierdut controlul directiei de deplasare, intrand intr-un cap de pod. In urma accidentului, a rezultat moartea a trei persoane din autoturism: soferul, un baiat de 27 ani si altul de 40 de ani. Ceilalti doi pasageri au fost raniti grav”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Ionut Bocancea.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Banat” al Judetului Timis au transmis ca la locul producerii accidentului s-au deplasat cinci ambulante, dintre care una SMURD, si echipaje de descarcerare cu opt subofiteri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006536 (s)