News Flash:

TRAGEDIE pe soseaua de centura a Lugojului. Doi copii au murit

14 Noiembrie 2014
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
Grav accident de circulatie, joi seara, pe centura orasului Lugoj. Doi copii au murit dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in afara soselei. In masina, condusa de tatal victimelor, se mai aflau un alt copil si mama celor trei micuti.
Din primele informatii oferite de politisti, familia cu trei copii circula pe centura orasului Lugoj, in directia Timisoara, intr-o masina marca Mazda, inmatriculata in Austria. In momentul in care a ajuns la sensul giratoriu ce face legatura cu urcarea pe autostrada, soferul de 33 de ani a pierdut controlul volanului si s-a izbit cu masina de parapetul sensului. Autovehiculul a ricosat, s-a rostogolit de cateva ori si a ajuns cu rotile in sus in zona verde.
In urma impactului, doi dintre copii au murit, iar parintii si cel de-al treilea copil au fost raniti, cei trei fiind transportati la spital.
La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale ambulantei, politiei si de la descarcerare, acestea din urma lucrand minute in sir pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate ale masinii, scrie tion.ro.
Acum oamenii legii au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate circumstantele in care a avut loc accidentul.
UPDATE. Cei doi copii care au murit aveau 7 si 12 ani. Potrivit politistilor, familia venea din Caransebes si se indrepta spre Lugoj. Parintii si copilul ranit au fost transportati la spital la Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006320 (s)