News Flash:

TRAGEDIE pe DN1! O tanara de 18 ani a murit intr-un cumplit accident, la putin timp dupa ce a obtinut permisul. Lipsa de experienta i-a fost fatala

4 Aprilie 2016
3535 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara acc
Tanara care si-a pierdut viata in cumplitul accident petrecut aseara, a murit la doar 18 ani in timp ce se intorcea de la bunici. 
Potrivit alba24.ro, Davinia Paraschiva Anca, din Alba Iulia, obtinuse permisul de conducere in urma cu doar cateva luni. Tanara conducea aseara un autoturism marca Mercedes Benz, pe DN 1, in zona localitatii Dumbrava. Intr-o curba la dreapta, aceasta nu a adaptat viteza si a patruns cu masina pe contrasens si s-a izbit frontal de un TIR.
In urma impactului, a ramas incarcerata in autoturism, fiind scoasa de un echipaj de la descarcerare. Ranita grav, a fost transportata de urgenta cu un elicopter SMURD la o clinica de specialitate din Targu Mures, insa , in ciuda eforturilor medicilor, Davinia a pierdut lupta pentru viata.
Nascuta in zodia Balanta, Davinia Anca implinise 18 ani in luna octombrie 2015. A studiat la Liceul de Arte 'Regina Maria' si mai apoi la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Alba Iulia. In 2012 a fost aleasa secretarul Biroului Executiv in cadrul Consiliului Judetean al Elevilor din Alba.
Davinia canta in Corul Teotokos si ii placea mult sa picteze.
"Am inceput sa pictez de la 7 ani, pot spune un dar, o calitate, o mostenire. De-a lungul anilor, am participat la diferite concursuri si expozitii de pictura si desen cu lucrarile mele atat locale cat si internationale, unde m-am clasat pe un loc bun. Fiecare lucrare este unica in sine, fiecare fiind executata in totalitate manual, cu multa pasiune. Pictura este una dintre cele mai vechi expresii artistice umane. Arta este daruire de trup si suflet prin culoare", scria Davinia pe blogul personal.

Galerie Foto

tanara_acc2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006162 (s)