News Flash:

TRAGEDIE pe DN 6, in Caras-Severin

22 Septembrie 2017
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 1
O femeie in varsta de 41 de ani a decedat pe loc, joi seara, dupa ce soferul masinii in care se afla a derapat pe fondul carosabilului umed, intr-o curba, si a izbit autoturismul de un TIR care circula regulamentar.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin, Cecilia Danet, a declarat pentru News.ro ca un grav accident de circulatie a avut loc pe DN6, intre localitatile Teregova si Armenis.
”Conducatorul unui autoturism BMW in varsta de 36 de ani din judetul Mehedinti se deplasa dinspre Caransebes inspre Orsova, iar intr-o curba spre stanga, intre localitatile Teregova si Armenis, carosabilul fiind ud, a intrat in derapaj lovind cu partea laterala dreapta, un TIR care circula regulamentar, din sens opus, acesta fiind condus de un barbat de 44 de ani, din Salaj”, a declarat Cecilia Danet. 
In urma accidentului, pasagera de pe locul din dreapta-fata, din autoturismul care a derapat, a decedat. Aceasta avea 41 de ani.
Soferul masinii a fost grav ranit, fiind transportat la spital, in Caransebes.
Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa si au testat soferul TIR-ului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
In ceea ce il priveste pe soferul autoturismului, acestuia i se vor recolta probe biologice, din cauza ranilor el neputand fi testat cu etilotestul.
Traficul rutier a fost blocat aproximativ o ora, in zona accidentului, pe DN6.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011698 (s)