News Flash:

TRAGEDIE! Opt pompieri si-au pierdut viata intr-un incendiu

23 Septembrie 2016
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu la o casa
Opt pompieri si-au pierdut viata in lupta cu flacarile dupa izbucnirea unui incendiu, joi seara, la un depozit de materiale plastice la periferia estica a Moscovei, acesta fiind cel mai recent incident dintr-o lunga serie ce a afectat capitala rusa in ultimul timp, relateaza agentiile de presa AFP si RIA Novosti.
Contactul cu pompierii s-a pierdut in timp ce acestia incercau sa stinga incendiul puternic izbucnit in cartierul Golianovo din Moscova. In jur de 160 de pompieri si 46 de autospeciale au fost mobilizate pentru stingerea focului, care s-a extins cu repeziciune pe o suprafata de circa 4.000 de metri patrati.
Potrivit unui comunicat al Ministerului pentru Situatii de Urgenta rus, contactul cu cei opt pompieri s-a pierdut dupa prabusirea acoperisului cladirii. Ministerul a anuntat vineri ca au fost gasite corpurile lor. "Corpurile colegilor nostri au fost descoperite in zona principala unde s-au concentrat cautarile", conform aceluiasi text.
"Pana la sfarsit, am sperat sa-i gasim in viata, dar din cauza focului intens, a temperaturii foarte ridicate si fumului gros, pompierii nu au fost in imposibilitate sa iasa", se mai mentioneaza in comunicat.
Pompierii decedati au fost printre primii care au sosit la locul incendiului si au ajutat la evacuarea a 100 de salariati din cladirea in flacari, au indicat responsabili rusi. Focul a fost stins in cele din urma vineri, la ora locala 07:44 (04:44 GMT).
An de an, numeroase persoane isi pierd viata in urma incendiilor in Rusia, tara care dispune de o infrastructura in stare precara, datand din perioada sovietica. La sfarsitul lunii august, cel putin 16 muncitori kargazi au murit intr-un incendiu la un depozit din Moscova.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005042 (s)