News Flash:

TRAGEDIE! O tanara de 29 de ani s-a sinucis dupa ce s-a despartit de sotul ei. I-a lasat barbatului un measaj pe o retea de socializare, apoi si-a luat zilele

14 Ianuarie 2016
3022 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara eforie
Deceptia in dragoste a fost de nesuportat pentru o tanara din Eforie Sud. Femeia s-a spanzurat in apartamentul in care locuia. Inainte de a face gestul necugetat, femeia i-a lasat sotului un mesaj de adio, pe un site de socializare. Barbatul nu a apucat sa il citeasca.
Tanara de 29 de ani se casatorise in urma cu aproximativ doi ani, dar fericirea a fost de scurta durata. In urma unor certuri, s-a despartit de sotul ei.
Femeia locuia intr-un apartament din Eforie Sud, iar barbatul in alta parte.
Nu a putut suporta gandul ca nu mai este cu omul pe care il iubea si a decis sa isi puna capat zilelor. Mai intai ar fi luat pastile, iar apoi s-a spanzurat.  
Femeia i-a lasat un mesaj de adio sotului. Acesta a venit cat a putut de repede si a sunat la 112, insa pentru aceasta femeie a fost prea tarziu.
Medicii nu au reusit sa o readuca la viata.
"S-a facut un protocol de resuscitare timp de 40 de minute, dar, din pacate, la sfarsit, a fost declarata decedata pacienta", a declarat Claudia Tatarici, purtator de cuvant al SAJ Constanta.
Vecinii tinerei sunt in stare de soc. Nu isi explica de ce si-a pus capat zilelor.
In urma anchetei, politistii vor stabili ce a impins-o pe femeie la gestul necugetat. 
sursa: Reporterntv.ro 

eforie sud femeia claudia tatarici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 43 queries | Mysql time :0.022158 (s)