News Flash:

TRAGEDIE la Las Vegas! O persoana a murit, iar 36 sunt ranite dupa ce o masina a plonjat in multime - VIDEO

21 Decembrie 2015
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
incident las vegas
Autoritatile din Las Vegas au anuntat ca 37 de persoane au fost transportate la spital, duminica noapte, dupa o masina a intrat in multime pe celebrul bulevard "Strip", din apropierea hotelului-cazinou in care se desfasura concursul Miss Univers. Unul dintre raniti a murit, sase sunt in stare critica.
Oficiali din politia locala admit ca actul dramatic poate fi unul intentionat, dar exclud varianta unui atac terorist, informeaza FOX5Vegas.
Dintre cei 36 de pacienti, patru au fost externati dupa ce au primit ingrijiri medicale.
Oficiali din cadrul politiei, au precizat, intr-o conferinta de presa, ca incidentul s-a produs la ora locala 6.38  (luni, 4.38, ora Romaniei).  Atunci un vehicul care rula pe Las Vegas Strip Boulevard a intrat pe trotuar si a virat spre pietoni, pe o portiune de langa Paris Hotel si Planet Hollywood
Potrivit CNN, soferul responsabil de accident este o femeie care se afla in arest si este testata, inclusiv pentru a se verifica alcoolemia. Un copil de trei ani era in masina, alaturi de ea, dar nu a fost ranit, potrivit autoritatilor, citate de Reuters.
Autoritatile au mai transmis ca, pentru moment, nu s-a stabilit daca a fost un act intentionat sau un tragic accident.
"Nu este un act de terorism", a declarat Brett Zimmerman, adjunctul comandantului Las Vegas Metropolitan Police.
"Masina parca era o bila de popice, iar corpurile niste popice", a declarat Rabia Qureshi, o turista din Wisconsin, pentru postul de televiziune KSNV.
Potrivit unei purtatoare de cuvant a serviciilor medicale, printre raniti se afla si un copil in varsta de 11 ani. Multe dintre victime sunt turisti de la Montreal, in Quebec, si au solicitat serviciile unor traducatori.
 Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007177 (s)