News Flash:

Tragedie la calea ferata! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de trenul Budapesta-Bucuresti

21 Decembrie 2015
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
lovit de tren3
Un barbat a murit, sambata dupa-amiaza, dupa ce a fost calcat de trenul international Budapesta-Bucuresti, in apropierea fostelor Hale Fructus din Timisoara.
Din primele informatii obtinute la fata locului, barbatul statea pe marginea terasamentului de cale ferata intr-o zona greu accesibila, plina cu vegetatie inalta. Mecanicul de pe locomotiva l-a observat abia cand era la aproximativ 30 de metri distanta de el si l-a avertizat prin semnale sonore, insa, in acel moment, omul a pasit pe linii si s-a intors cu spatele. Mecanicul a franat, dar nu a mai avut suficienta distanta sa opreasca trenul.
Barbatul a fost lovit in plin, trenul oprindu-se la aproximativ 50 de metri de locul impactului, scrie tion.ro.
Sositi de urgenta la fata locului, medicii de pe ambulanta, impreuna cu echipajele de pompieri si de la descarcerare, au constatat ca nu mai pot face nimic pentru victima. Omul a murit pe loc. Potrivit politistilor, barbatul are aproximativ 50 de ani, insa asupra sa nu a fost gasit niciun document de identitate. De asemenea, el nu pare sa provina din randul oamenilor fara adapost care isi fac veacul prin zona.

budapesta-bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006528 (s)