News Flash:

TRAGEDIE la calea ferata! Trei persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de tren

9 Decembrie 2015
1502 Vizualizari | 0 Comentarii
lovita de tren2
Trei barbati au murit si un altul a fost ranit grav dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, miercuri dimineata, accidentul producandu-se intre localitatile brasovene Zarnesti si Vulcan, dupa ce soferul autoturismului a ignorat semnalele acustice si luminoase in functiune.
Accidentul s-a produs, in jurul orei 7.00, la o trecere la nivel peste calea ferata, intre localitatile Zarnesti si Vulcan, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Brasov, comisarul sef Liviu Naghi, un sofer de 58 de ani, care conducea o masina de teren, s-a angajat in traversarea caii ferate, desi erau in functiune semnalele acustice si luminoase care anuntau sosirea trenului.
Masina, in care se mai aflau trei barbati, a fost lovita de un tren regional Brasov-Zarnesti si apoi proiectata cativa metri intr-un sant.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apa si spuma, trei de la SMURD si o ambulanta.
"Doua persoane au ramas prinse in autoturism. Pompierii ajunsi la fata locului au eliberat caile de acces catre victime. De asemenea, in urma impactului puternic, o persoana a fost aruncata din autoturism", a spus capitanul Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.
Trei dintre barbatii din masina au murit pe loc, iar al patrulea, in varsta de 48 de ani, a suferit un traumatism facial si un traumatism toraco-abdominal, fiind transportat in stare grava la Spitalul Judetean Brasov.
Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, in urma accidentului produs la intersectia DN 73A cu magistrala secundara 203 Brasov - Zarnesti, circulatia rutiera a fost intrerupta mai bine de o ora, iar cea feroviara timp de aproximativ doua ore. Mediafax.ro

liviu naghi ciprian sfreja
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006367 (s)