News Flash:

Tragedie la calea ferata, in judetul Hunedoara

9 Ianuarie 2016
2371 Vizualizari | 0 Comentarii
lovita de tren2
Un cetatean spaniol a murit in localitatea Balomir, judetul Hunedoara, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita la o trecere la nivel cu calea ferata de un tren de marfa, iar o alta persoana aflata in masina a fost ranita grav. 
Potrivit unui comunicat de presa transmis joi de Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara, un grav accident de circulatie a avut loc in localitatea Balomir, comuna Santamarie Orlea, in urma caruia un sofer spaniol, in varsta de 57 de ani, a murit, iar o alta persoana aflata in masina a fost ranita grav.
Accidentul a avut loc dupa ce un tren de marfa care circula din directia Petrosani - Simeria a lovit autoturismul condus de cetateanul spaniol, care circula pe DJ668, in zona trecerii la nivel cu calea ferata din Balomir.
Conform sursei citate, din primele cercetari reiese ca cetateanul spaniol nu ar fi respectat semnificatia semnalizarii acustice si luminoase aflata in functiune la trecerea la nivel cu calea ferata.
Potrivit sursei citate, in urma accidentului a fost ranit si un pasager din autoturism, un tanar in varsta de 21 de ani, din localitatea Balomir.
Conform unui comunicat de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, la locul accidentului au sosit un echipaj de pompieri de la descarcerare si un echipaj al Ambulantei Hateg.
"Pentru eliberarea, in prima faza a barbatului ranit, in varsta de 21 de ani, pompierii au taiat si indepartat elementele componente ale autoturismului care blocau extragerea pacientului. Barbatul decedat a fost scos din autovehicul dupa incheierea operatiunilor de salvare a ranitului. Pacientul multiplu traumatizat a fost transportat in stare grava la Unitatea de Primire a Urgentelor a Spitalului din Hateg", se arata in comunicat.
In urma accidentului, trenul marfar nu a deraiat, iar incidentul nu a afectat circulatia trenurilor de persoane care tranziteaza zona.
Politistii au deschis dosar penal in acest caz.

ranita grav
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019006 (s)