News Flash:

TRAGEDIE INIMAGINABILA! Sase copii si tatal lor, gasiti decedati in locuinta, probabil intoxicati cu monoxid de carbon

12 Ianuarie 2015
1508 Vizualizari | 0 Comentarii
Sase frati cu varste cuprinse intre sase luni si sapte ani, precum si tatal acestora au fost gasiti morti, luni dimineata, intr-o garsoniera din Rovinari, prima ipoteza fiind ca decesul ar fi fost provocat de intoxicatia cu monoxid de carbon provenit de la o instalatie de incalzire improvizata.
Un al saselea copil - un baietel de cinci ani - a fost gasit mort, luni dimineata, in spatele unui fotoliu, dupa ce, initial, tatal acestuia si cinci frati fusesera descoperiti decedati.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Gorj, Mihai Avramescu, in garsoniera din Rovinari in care un barbat si cinci copii ai acestora au fost descoperiti decedati a mai fost gasit un baietel de cinci ani.
Avramescu a precizat ca baietelul a fost gasit in spatele unui fotoliu din garsoniera.
Tatal baietelului si cinci frati ai acestuia au fost gasiti morti, luni dimineata, in jurul orei 7.30, in garsoniera lor din Rovinari, prima ipoteza fiind ca decesul ar fi fost provocat de o intoxicatie cu monoxid de carbon provenit de la o instalatie de incalzire improvizata.
Potrivit primarului localitatii Rovinari, Dorin Filip, copiii au varste cuprinse intre sase luni si sapte ani si sunt frati, ei locuind cu tatal lor intr-o garsoniera dintr-un bloc din Rovinari.
Primarul spune ca locuinta in care stateau acestia era incalzita cu o instalatie termica improvizata, care in cursul noptii de duminica spre luni nu ar mai fi evacuat gazele in exterior din cauza vantului puternic.
Conform sursei citate, si alti doi copii dintr-o garsoniera de la etajul superior s-au intoxicat cu monoxid de carbon, ei fiind transportati la spital si fiind in afara oricarui pericol.
La randul sau, administratorul public al orasului Rovinari, Constantin Podaru, a spus ca barbatul si cei cinci copii ai sai, care locuiau la parter, au fost gasiti decedati dupa ce cei doi copii de la etajul intai au ajuns la spital cu ameteli, stabilindu-se ca s-au intoxicat cu monoxid de carbon.
”S-a constatat ca cei doi copii de la etajul intai care au ajuns la spital s-au intoxicat cu monoxid de carbon si apoi s-a cautat sursa gazului, descoperindu-se ca acesta provine de la garsoniera de la parter. Vecinii au spart usa garsonierei si i-au descoperit pe cei cinci copii si pe tatal acestora, care erau morti. Barbatul a fost gasit intr-o cada din plastic, probabil facea baie la momentul la care s-a produs tragedia”, a afirmat administratorul public al orasului Rovinari.
El a mai spus ca barbatul era angajat al Complexului Energetic Oltenia, iar sotia acestuia este plecata la munca in Italia.
Cei doi soti aveau sapte copii, cel de-al saptelea - o fata - scapand cu viata pentru ca nu a dormit acasa, fiind plecata la bunici la Targu Jiu.
 La fata locului se afla reprezentanti ai Politiei Gorj, ai ISU, precum si ai furnizorului de gaz, care a oprit alimentarea cu gaz in bloc.

sase frati rovinari decedati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005893 (s)