News Flash:

Tragedie in Timisoara. Fetita de 2 ani, gasita carbonizata in locuinta

16 Ianuarie 2020
671 Vizualizari | 0 Comentarii

Dezvalurile despre tragedia care a avut loc miercuri noapte in Timisoara continua sa apara, dupa ce, nesupravegheati de parinti, patru copii au ars de vii in propria locuinta!

Parintii nu se aflau acasa in momentul in care flacarile au izbucnit, lasandu-si copiii in grija fratelui de 14 ani. Baiatul si-a lasat fratii singuri pentru cateva clipe, mergand la bucatarie sa le pregateasca laptele. Cand s-a intors si a observat ce s-a intamplat, a fugit in strada, urland dupa ajutor.
Fetita de 2 ani a murit fix de ziua ei

Cei patru copii care au fost gasiti carbonizati aveau varsta cuprinsa intre 3 luni si 6 ani. Antonia, fata mai mica a familiei, implinise 2 ani fix ieri. Purtatorul de cuvant ISU Timis a oferit primele declaratii cu privire la incidentul produs. "Fetita de 2 ani, gasita carbonizata in locuinta din Timisoara, a murit fix de ziua ei", sutine Elena Merghera.

Vecinii sunt de parere ca intreaga vina este a mamei, care si-a neglijat de fiecare data copiii, in seara incidentului fiind plecata dupa bautura. "Am facut plangere la protectia copilului si m-a batut. A pus camera de luat vederi sa vada daca intra cineva. Ea sta in alta parte si monitorizeaza copiii. Merge la case de pariuri, jocuri de noroc", a declarat o vecina din apropiere. Mai mult decat atat, vecina a fost cea care s-a plans politiei din zona, acestia redirectionand-o catre Protectia Copilului.

Incendiul a izbucnit de la soba aflata in camera micutilor. Autoritatile au deschis o ancheta in urma intamplarii care a avut loc. 


tragedie fetita timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004582 (s)