News Flash:

TRAGEDIE in Slovenia! Prim procurorul Flavius Chis, copilul, sotia si soacra acestuia au murit intr-un groaznic accident. Soferul vinovat a fugit

14 Iulie 2015
2225 Vizualizari | 0 Comentarii
accident chis
Prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, Flavius Chis, a decedat intr-un accident de masina, pe autostrada, in Slovenia. Impreuna cu procurorul, in masina, se mai aflau sotia acestuia (in varsta de 34 de ani), baiatul lor de cinci ani si o femeie in varsta de 60 de ani (soacra procurorului). Flavius Chis se indrepta cu familia spre Italia, acolo unde, potrivit evz.ro, urma sa-si petreaca vacanta.
Conform sursei citate, masina in care se afla familia Chis a fost strivita de un TIR.
Accidentul a avut loc in jurul orei 11.30, la iesirea din Ljubliana, pe autostrada de coasta, intre Logatec si Unec. Potrivit evz.ro, prim-procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie, cand soferul unui tir care a dat cu spatele, s-a urcat efectiv peste autoturismul aradenilor. In accident au murit patru persoane, prim-procurorul, sotia sa in varsta de 34 de ani, baiatul lor de cinci ani si o femeie in varsta de 60 de ani – soacra prim procurorului. Flavius Chis urma sa devina prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, promovand examenul pentru ocuparea acestui post de curand. Instalarea oficiala in functia de prim procuror avea sa se faca in 15 iulie, ziua in care Flavius Chis avea sa se intoarca din vacanta cu familia, scrie aradon.ro.
Potrivit site-ului sloven vecer.ro, in accident, pe langa masina prim procurorului, a mai fost implicat un autoturism cu numere de Romania, in care se aflau doua persoane in varsta de 51, respectiv 52 de ani – raniti usor. Se pare ca acestia din urma il insoteau pe prim procuror si familia acestuia in vacanta. Site-ul sloven scrie ca soferul TIR-ului, cel responsabil pentru accident, a fugit de la locul accidentului, barbatul fiind vazut de ceilalti participanti la traficul de pe autostrada, mergand pe jos, indepartandu-se de locul accidentului. Martorii au spus ca soferul era imbracat cu o pereche de pantaloni albastri si camasa rosie.

flavius chis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005750 (s)