News Flash:

TRAGEDIE in raul Timis

21 Iunie 2015
1404 Vizualizari | 0 Comentarii
inecata
O operatiune masiva de cautare a unui barbat de 45 de ani, ce a intrat in raul Timis in zona Urseni si nu a mai iesit, a avut loc sambata. Trupul barbatului a fost gasit la cateva sute de metri de locul unde acesta si-a lasat bicicleta si hainele.
Alarma a fost data la ora 11.34, de catre politistii din Mosnita Noua, care au gasit bicicleta, hainele si documentele barbatului de 45 de ani pe malul raului Timis, in zona Urseni, langa cascada. Imediat, la fata locului au sosit doua detasamente de pompieri, in total 14 subofiteri, precum si mai multe echipaje de Politie si Ambulanta, care au inceput cautarile, scrie tion.ro. Dupa o vreme, pompierii au chemat in ajutor si statiile din Buzias si Deta, deoarece nu reuseau sa dea de urma barbatului.
Dupa aproximativ doua ore si jumatate de cautari intense, pompierii au reusit sa gaseasca trupul barbatului inecat, la aproximativ 200 de metri de locul unde acesta isi lasase hainele si bicicleta. Astfel, pompierii de la Deta si Buzias, care se aflau in drum, au facut cale intoarsa.
Politistii au deschis acum o ancheta pentru a afla daca barbatul s-a sinucis sau a murit accidental, zona fiind plina de curenti, iar adancimea apei este de aproximativ 8 metri.

zona urseni trupul barbatului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007255 (s)