News Flash:

TRAGEDIE in Mamaia: Doi barbati au murit, iar doua fete au fost ranite grav intr-un accident

4 Martie 2016
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
accident mamaia
Doi tineri au murit, joi seara, iar doua fete au fost ranite grav dupa ce au intrat cu masina intr-un stalp, accidentul petrecandu-se in statiunea Mamaia, trasmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul a avut loc in jurul orei 21.00 in zona Butoaie din statiunea Mamaia, masina in care se aflau cei patru tineri, cu varste in jur de 20 de ani, izbindu-se violent de un stalp, in timp ce acestia se indreptau dinspre Constanta catre Navodari.
Cele patru victime au ramas incarcerate in autoturism, la locul accidentului deplasandu-se mai multe autospeciale SMURD si ale Ambulantei si echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dobrogea” al judetului Constanta.
Militarii au reusit sa scoata trupurile celor patru tineri din masina distrusa, dar cei doi baieti, aflati pe locuri din fata, erau decedati.
Cele doua tinere au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta, una dintre ele fiind in stare de coma, cu un traumatism cranian, iar cealalta avand traumatism cranian, toracic si abdominal.
Politistii de la Rutiera urmeaza sa stabileasca exact din ce cauza s-a produs accidentul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005760 (s)