News Flash:

TRAGEDIE in judetul Suceava! Copilul de 2 ani disparut vineri seara din fata casei, a fost gasit mort din cauza frigului

7 Ianuarie 2018
868 Vizualizari | 0 Comentarii
copilul disparut din suceava a fost gasit mort 501242

Baietelul de 2 ani si 4 luni, din Vicovu de Sus, judetul Suceava, care a disparut din fata casei vineri seara, a fost gasit, sambata, dupa mai bine de sase ore de cautari, la 1.200 de metri de locuinta, mort din cauza frigului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratul de Politie Suceava, Ionut Epureanu, baietelul a fost gasit la aproximativ 1.200 de metri de locuinta, imbracat sumar, intr-un costumas, primele date aratand ca cel mai probabil copilul s-a ratacit, s-a impiedicat si a cazut.

"Din pacate, baietelul a fost gasit decedat, la 1.200 de metri de locuinta parintilor. Baietelul a plecat singur de acasa, cel mai probabil acesta s-a ratacit si s-a impiedicat la un moment dat si a cazut, iar din cauza frigului nu a putut rezista peste noapte, fiind imbracat destul de sumar", a declarat corespondentului Mediafax, purtatorul de cuvant al IPJ Suceava.

Micutul a disparut de acasa vineri seara, in jurul orelor 18:30, iar sambata, peste 100 de persoane, politistii, politistii de frontiera, pompieri, jandarmi si voluntari, insotiti de caini de urma, camere cu termoviziune si un elicopter MAI de la Iasi l-au cautat pe baietel.
STIREA INITIALA

Un baietel de 2 ani si 4 luni a disparut din fata casei din Vilcovu de Sus, judetul Suceava, iar sambata peste100 de politisti,  politisti de frontiera, pompieri, jandarmi  si oameni din sat il cauta la pas, dar si cu caini de urma, camere de termoviziune si cu un elicopter MAI.

Conform Inspectoratului de Politie Suceava, copilul de 2 ani si 4 luni a disparut vineri seara, in jurul ore 18.30 din fata casei parintesti, unde se juca.

“Politia desfasoara activitati complexe de cautare a minorului Farcas Samuel David in varsta de 2 ani si 4 luni, care a disparut in seara de 05.01.2018 din zona domiciulului sau de pe raza orasului Vicovu de Sus, catunul Bahna. Ultima data, din relatarile familiei, minorul a fost vazut jucandu-se in zona curtii in preajma domicilului. La activitatile de cautare participa circa 100 de persoane (politisti, politisti de frontiera, lucratori ISU si de jandarmi, voluntari). Sunt utilizate camere de termoviziune si sunt folositi caini de urma. De asemenea, la fata locului a fost deplasat un elicopter apartinand Ministerului Afacerilor Interne”, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Suceava, comisarul Ionut Epureanu.

Copilul are o inatime de aproximativ 65 de centimetri, parul negru, fata rotunda, ten masliniu, ochi caprui, fara semne particulare iar la momentul disparitiei purta imbracaminte de culoare verde si ghete in picioare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006165 (s)