News Flash:

TRAGEDIE in judetul Arad! Doua tinere au murit dupe ce au cazut cu masina intr-un lac. Soferita facea drifturi in apropierea apei

21 Mai 2018
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
ghioroc

Tragedie duminica seara la Ghioroc, in judetul Arad. O masina in care se aflau patru tineri a cazut in lacul din comuna. Aflate pe locurile din fata, cu centurile de siguranta prinse, doua fete au murit. Prietenii lor au iesit singuri la mal. Masina in care se aflau cei patru a cazut in lac, de la 15 metri inaltime. Tinerele de 24, respectiv 26 de ani au stat sub apa aproape jumatate de ora, pana cand vehiculul a fost adus la suprafata de pompieri.
Duminica seara, in jurul orei 20:00, cei patru tineri, doua fete si doi baieti, mergeau cu masina pe langa lac. La volan se afla una dintre fete.

Supravietuitor: A cazut cu masina in apa, a alunecat masina, a derapat masina si am cazut in apa. Eu nu stiu... trageam aer, dadeam din maini, am prins aer afara din masina.

Supravietuitor: A derapat. O fata (era la volan, n.red).

Tinerii, aflati pe bancheta din spate, au iesit singuri din masina. Prietenele lor insa nu au mai apucat sa se salveze. Pe una dintre ele, scafandrii au gasit-o prinsa in centura de siguranta.

„Servantii au coborat in apa, au reusit sa identifice autoturismul, acesta a fost ancorat si cu mijloacele de pe descarcerare grea, scos aproximativ 30 de centimetri din apa, s-a reusit patrunderea la victime”, a declarat George Plesca, purtator de cuvant ISU Arad..

„A fost scoasa prima victima, gasita in stop cardiorespirator. La doua minute a fost scoasa a doua victima, la fel in stop cardiorespirator”, a adaugat Madalina Periana, medic SMURD.

Cele doua fete au fost transportate la spitalul din Arad, dar in ciuda eforturilor medicilor, nu au mai putut fi salvate. Politistii au deschis o ancheta.

„Din primele cercetari efectuate la fata locului, s-a stabilit ca o tanara, in timp ce conducea un autoturism pe un drum agricol, a pierdut controlul pe directia de deplasare, plonjand in Lacul Ghioroc”, a declarat insp. princip. Lorena Radu, purtator de cuvant IPJ Arad.

Toti cei patru tineri implicati in accident sunt din judetul Timis. Tinerele au fost ziua la plaja, pe lac, de unde au postat fotografii pe o retea de socializare.

Prietenii fetei care conducea spun ca acesteia ii placeau masinile puternice si nu este exclus ca in momentul in care s-a produs accidentul sa fi condus cu viteza. digi24.ro
 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005481 (s)