News Flash:

TRAGEDIE in apropiere de Baile Herculane! Trei persoane au murit intr-un cumplit accident

9 August 2016
1347 Vizualizari | 0 Comentarii
accident herculane
Accident cu trei morti in apropiere de Baile Herculane! Un sofer a intrat cu masina pe contrasens si s-a ciocnit cu un alt autovehicul.
Trei oameni si-au pierdut viata in aceasta dimineata in urma unui accident produs pe DN 6, in zona Baile Herculane. Incidentul s-a produs in jurul orei 6.30. Un autoturism marca BMW, inmatriculat in Bulgaria, a patruns pe contrasens intr-o curba la dreapta si s-a ciocnit de o alta masina. Alte doua persoane au fost ranite.
„In urma verificarilor s-a stabilit ca un tanar de 21 ani, din judetul Mehedinti, in timp ce conducea un autoturism inmatriculat in Bulgaria, pe DN 6, pe raza localitatii Toplet din directia Orsova spre Baile Herculane, pe fondul vitezei excesive, intr-o curba la dreapta, derapeaza, patrunde pe contrasens unde intra in coliziune laterala cu un microbuz, care tracta o remorca. Microbuzul era condus regulamentar de un barbat de 25 ani, de asemenea din judetul Mehedinti, din directia Baile Herculane spre Orsova”, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean Caras-Severin.
Persoanele decedate au varste cuprinse intre 15 si 27 de ani. Printre acestea se afla si soferul de 21 de ani, cel care a patruns cu masina pe contrasens. Un alt pasager al masinii, in varsta de 16 ani a fost ranit grav, iar un altul de 25 de ani s-a ales doar cu rani usoare. Persoanele ranite au fost transportate la Spitalul Judetean din Drobeta-Turnu Severin.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)