News Flash:

TRAGEDIE FARA MARGINI! Doi fotbalisti au murit intr-un cumplit accident

14 August 2015
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
accident fotbalisti
Sfarsit tragic pentru doi jucatori de la Fratia Maeriste. Florin Mitrasca (21 de ani) si Cosmin Ghencean (19 ani) au decedat intr-un tragic accident rutier, ce a avut loc in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 01.40, in localitatea Bobota, pe DN 1 F.


Potrivit cercetarilor efectuate de catre politistii veniti la fata locului, masina in care se aflau cei doi tineri (Fiat Brava decapotabil), a parasit carosabilul in urma vitezei excesive, iar intr-o curba la stanga semnalizata corespunzator prin indicator rutier si marcaj continuu, soferul Mitrasca a pierdut controlul directiei de mers, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un gard din beton, scrie sportulsalajean.ro.


Impactul a fost atat de puternic incat cei doi tineri au murit pe loc, iar cei de pe echipajul de interventie veniti la fata locului nu au putut face nimic, decat sa constate decesul, scrie romaniatv.net.


La scurt timp, tragica veste a ajuns in tot judetul, dar mai ales in comuna Maeriste, care acum este in doliu. Prietenii si apropiatii au doar cuvinte de lauda la adresa celor doi tineri, care in paralel cu munca sau scoala impacau si fotbalul si erau doi jucatori de baza la Fratia Maeriste.


Daca Florin Mitrasca, golgheterul echipei din sezonul trecut (cunoscut sub numele de Cucu), evolua la Fratia de mai bine de 7 ani si era capitanul echipei, Cosmin Ghencean a fost legitimat la gruparea din Liga a V-a, de mai bine de doi ani, ambii fiind cunoscuti ca doi jucatori luptatori.

florin mitrasca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005255 (s)