News Flash:

TRAGEDIE CUMPLITA! O mama si cei trei copii ai sai au murit dupa ce au fost izbiti de tren. Femeia s-a sinucis si le-a luat viata si micutilor. BILETUL DE ADIO AL MAMEI SINUCIGASE

17 August 2017
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
tragedie femeie lovita mortal de tren

UPDATE: "Îmi pare rău, nu mai suportam suferința!", a scris femeia în mesajul de adio, pe o foaie ruptă dintr-o agendă.

UPDATE 12.05
 Copiii care au murit în incindentul feroviar aveau 2,5 şi 12 ani.Un bilet de adio, găsit de poliţişti

Copiii care au murit în incindentul feroviar, petrecut joi, în halta Brăneşti, aveau doi, cinci şi 12 ani, iar femeia avea în jur de 25, 30 de ani, poliţiştii găsind la faţa locului un bilet de adio, au declarat, pentru Agenţia MEDIAFAX, surse judiciare.

Conform sursei precizate, la faţa locului, a fost găsit un bilet de adio, cel mai probabil fiind vorba despre scrisoarea femeii care a murit, joi, după ce a fost călcată de tren.

Potrivit reprezentanţilor CFR Călători, mecanicul trenului care a trecut peste cele patru victime va fi consiliat psihologic.

„Mecanicul a declarat că va conduce trenul până la destinaţie. El va fi consiliat, va vorbi cu psihologii, este o procedură de consiliere”, aexplAlina Predescu:

Trei copii şi o femeie au murit, joi, după ce au fost loviţi de tren, pe magistrala 800 Bucureşti- Constanţa, în halta Brăneşti.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa, în halta Brăneşti, o minoră a fost lovită de tren şi a murit. În spatele trenului, la aproximativ 500-600 de metri, au fost identificate încă trei persoane decedate, fiind vorba despre o femeie şi alţi doi copii.


Tragedie cumplita in apropiere de Bucuresti! Trei copii si o femeie au murit dupa ce au fost loviti de tren, pe magistrala 800 Bucuresti- Constanta, in halta Branesti. 
„Se fac cercetari pentru identificarea persoanelor si stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul”, conform sursei citate.

Potrivit reprezentanţilor CFR Călători, joi, în jurul orei 9.30, un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti Constanţa cu o viteză de aproximativ 160 de kilometri la oră a lovit mortal patru persoane între staţiile CFR Pasărea şi Brăneşti, deocamdată nefiind stabilite împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul feroviar între Bucureşti şi Constanţa este complet blocat.

Sursele citate au precizat că trenul va pleca cu întârziere şi că alte două trenuri erau progrmate să circule pe această rută.

Primele informaţii arătau că pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, în halta Braneşti, o minoră a fost lovită de tren şi a murit, iar ulterior, în spatele trenului, la aproximativ 500-600 de metri, au fost identificate încă trei persoane decedate, respectiv o femeie şi doi copii.

La ora transmiterii acestei ştiri se fac fac cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Din primele date există ipoteza că femeia s-ar fi aruncat împreună cu copiii în faţa trenului.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov Alis Grasu a declarat că echipajul medical de pe ambulanţă a găsit la faţa locului un copil de aproximativ zece ani şi o femeie a cărei vârstă nu a fost stabilită, iar cadrele medicale spun că ar mai fi două victime sub tren.

La ora transmiterii acestei ştiri, potrivit tabelei de Sosiri/ Plecări din Gara de Nord din Capitală, trenul interregio care urma să plece spre Mangalia la ora 8.30 are întârziere de 230 de minute, iar trenul interegio spre Constanţa, cu plecare la ora 10.38, are o întârziere de 65 de minute.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005432 (s)