News Flash:

TRAGEDIE! Campioni olimpici morti dupa prabusirea a doua elicoptere

10 Martie 2015
1687 Vizualizari | 1 Comentarii
Doua elicoptere care transportau pasageri ce filmau o emisiune populara din Europa s-au prabusit luni intr-o zona izolata din nord-vestul Argentinei, provocand moartea a opt cetateni francezi - intre care mai multi sportivi - si doi argentinieni, au anuntat autoritatile, citate de Associated Press.
Elicopterele s-au prabusit in timp ce zburau in apropiere de Villa Castelli in provinciaLa Rioja, la circa 1.170 de kilometri nord-vest de Buenos Aires, a declarat secretarul pentru Securitate din La Rioja, Cesar Angulo, pentru postul public de televiziune TN.
Toate cele zece persoane aflate la bordul aeronavei au murit. "S-a produs o explozie si se crede ca (elicopterele) s-au ciocnit", a declarat Angulo. Fotografiile arata epavele arse si fumegande ale elicopterelor cazute la sol.
Guvernul din La Rioja a anuntat intr-un comunicat ca printre cei zece morti se afla si sportivii francezi Camille Muffat, medaliata cu aur la inot la Jocurile Olimpice, Alexis Vastine, medaliat olimpic la box, si navigatoarea Florence Arthaud. Sportivii francezi faceau parte din echipa care filma reality show-ul "Dropped", o emisiune de supravietuire cu mai multe versiuni in Europa, a declarat primarul din Villa Castelli, Andres Navarrete.
Echipa a ajuns duminica in Villa Castelli, unde a filmat anterior o versiune a emisiunii pentru Elvetia si Danemarca, a afirmat Navarrette.
Pilotii argentinieni, identificati drept Juan Carlos Castillo si Roberto Abate, au murit in accident.
"Cauzele accidentului nu sunt cunoscute", a spus Navarrete pentru postul de radio Cadena 3. Angulo a afirmat ca unul dintre elicoptere apartine provinciei La Rioja, iar celalalt provinciei vecine Santiago del Estero.
"Elicopterul din La Rioja era un Eurocopter cu o capacitate de sase persoane. Acesta s-ar fi lovit de celalalt elicopter, din Santiago del Estero la scurt timp dupa decolare", se arata intr-o declaratie a Guvernului provincial. Mediafax.ro

doua elicoptere associated press villa castelli la rioja
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009121 (s)