News Flash:

Tragedie aviatica! S-a prabusit un elicopter. Mai multe persoane aflate la bord au murit

23 Noiembrie 2015
1436 Vizualizari | 0 Comentarii
elicopter ghetar
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, echipele de interventie au amanat recuperarea unui elicopter prabusit pe ghetarul Fox din Noua Zeelanda. In incidentul aviatic au murit mai multe persoane, trei cadavre nefiind inca recuperate din locul in care s-a prabusit elicopterul. Pana in prezent patru cadavre au fost recuperate, anchetatorii urmand sa le identifice. Inspectorul John Canning a declarat presei ca este convins ca a doua operatiune in zona va avea succes, insa interventia este foarte dificila, atat din cauza conditiilor meteo, cat si din cauza zonei periculoase. O a doua incursiune in zona este programata pentru ziua de miercuri.

"Am fost informat ca zona se modifica in fiecare zi cu aproximativ un metru. Din acest motiv trebuie sa luam toate masurile de precautie", a spus Channing. In accident s-au pierdut viata Katharine Walker, de 51 de ani, partenerul ei Andrew Virco, de 50 de ani, Nigel Charlton, de 66 de ani si sotia acestuia, Cynthia, in varsta de 70 de ani. Au murit si doi cetateni australieni si pilotul. Sotii Charlton se aflau in ultima lor mare aventura, cei doi sarbatorind implinirea a 50 de ani de casnicie.
Printre victime se numara si australienii Sovannmony Leang, de 27 de ani si Josephine Gibson, de 29 de ani, ambii din New South Wales, dar si pilotul Mitchell Gameren, de 28 de ani, din Queenstown, Noua Zeelanda. Cadavrele recuperate au fost transportate la o morga improvizata in apropiere de locul accidentului, pentru a fi identificate, ceea ce ar putea dura cateva zile. Politia a precizat ca o a doua operatiune pe ghetar nu este posibila momenta, intrucat deplasarea pe gheata este similara unei incursiuni pe "popcorn".

 


elicopter prabusit ghetarul fox noua zeelanda cadavre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004717 (s)