News Flash:

TRAGEDIE AVIATICA! 9 persoane au murit dupa prabusirea unui avion

11 Noiembrie 2015
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
avion prabusit in taiwan
Un avion de mici dimensiuni al unei companii, la bordul caruia se aflau noua persoane potrivit proprietarului, s-a izbit de un bloc de locuinte marti, un impact resimtit in zona, iar autoritatile afirma ca nu asteapta sa gaseasca supravietuitori, relateaza AP in pagina electronica.
Autoritatile nu au confirmat cate persoane se aflau la bord.
Anchetatori, care incercau sa stabileasca cate persoane care se afla in avionul de tip Hawker H25 jet, cu zece locuri, au confirmat doi morti, a anuntat locotenentul Sierjie Lash, o purtatoare de cuvant a Departamentului pompierilor din Akron. Nicio persoana nu se afla in apartamentul in care a intrat avionul, care a luat foc, a precizat ea.
Proprietarul avionului, Augusto Lewkowicz, a declarat ca doi piloti si sapte pasageri se aflau la bordul avionului. El a spus ca a discutat cu anchetatorii si ca incerca sa contacteze familiile victimelor.
Avionul, care a decolat de la Dayton, urma sa aterizeze pe Aeroportul International din Akron, situat la 3,2 kilometri distanta de locul prabusirii.
Avionul a taiat cabluri electrice si de telefonie, a luat foc si s-a rupt dupa impact, potrivit locotenentului Bill Haymaker din cadrul Ohio State Highway Patrol.
Aeronava a lovit un rambleu situat dincolo de bloc, iar o casa din apropiere a luat, de asemenea, foc, a declarat el. Nicio persoana nu ar fi fost ranita la sol, a adaugat acesta.
Martori au declarat ca au auzit o explozie in momentul impactului. "Am auzit un zgomot puternic, iar canapeaua mea s-a zguduit de doua ori", a declarat Carrie Willis, care locuieste in zona.
Fatada imobilului cu doua etaje a fost distrusa.
O echipa complexa astepta sa intervina miercuri dimineata pentru a recupera corpurile victimelor. Medicul legist Lisa Kohler din tinutul Summit a declarat marti noaptea ca autoritatile nu confirmasera numarul persoanelor care se aflau la bord.
Anchetatori din cadrul Administratiei Federale a Aviatiei (FAA) si Biroului National pentru Siguranta Transporturilor (NTSB) urmau sa soseasca la locul dramei, a carei cauza era necunoscuta. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005870 (s)