News Flash:

Tragedia din Colectiv a inchis cluburile din Timisoara. Mai multe petreceri de Halloween au fost anulate

1 Noiembrie 2015
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
colect
Mai multe cluburi din Timișoara au decis să-și anuleze evenimentele pentru a-și arăta solidaritatea față de victimele tragicului incendiu care a avut loc vineri noaptea în clubul Colectiv din capitală. Alți organizatori de petreceri din orașul de pe Bega au anunțat că urmează să se ia o decizie în acest sens.

În țară s-au anunțat trei zile de doliu național, iar pentru a-și arăta solidaritatea față de cele întâmplate mai multe cluburi din Timișoara își vor anula evenimentele de sâmbătă, 31 octombrie. Totuși există și organizatori de evenimente care ne-au declarat că încă nu au luat o decizie în acest sens.

Astfel clubul D’arc din Piața Unirii a anunțat pe pagina de Facebook că nu-și va deschide porțile.

În seara de sâmbătă aa fost închis și clubul Fratelli din Timișoara. Mai mult, toate cluburile Fratelli din țară au decis să rămână închise pentru a-și arăta respectul față de familiile celor răpuși în incendiu, dar și față de victimele care se zbat între viață și moarte, scrie tion.ro.

„În aceste momente grele, cuvintele sunt de prisos. Înainte de orice, suntem oameni. Durerea este a noastră, a tuturor. Într-o zi de doliu este important să fim alături de toți cei afectați de această tragedie. Toate cluburile Fratelli sunt închise”, a fost postat pe contul oficial de Facebook al clubului timișorean.

Clubul Scottish și-a amânat, de asemenea, evenimentul de aseară. Event-ul creat pe Facebook a fost șters, iar poza ”cover” de pe contul de socializare a fost înlocuită cu o imagine cu fundal negru pe care apare textul #COLECTIV.

Nu în ultimul rând și cluburile Taine, The Note Pub, Bunker au fos inchise. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008818 (s)