News Flash:

Tragedia de la malul Dunarii: Au fost recuperate alte doua trupuri ale familiei disparute in adancuri

17 Octombrie 2017
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
masina in dunare
Dunarea a scos la mal o a treia persoana dintre cele 4 inecate sambata 7 octombrie langa Coronini. De aceasta data, fluviul l-a redat familiei pe Bebe Jurji. Acesta este fiul cel mai mare al familiei Jurji si avea 23 de ani.
Cadavrul a fost gasit astazi pe malul sarbesc in apropiere de Portile de Fier. Ca si prima data, autoritatile sarbesti au trimis la Politia Fluviala Moldova Noua fotografii cu cadavrul gasit iar recunoasterea a fot facuta de catre fratele victimei, scrie infocs.ro.
Va reamintim ca sambata 7 octombrie, la cativa km de Coronini pe DN57, a avut loc un grav accident de circulatie. Un autoturism in care se aflau 5 persoane, la o curba deosebit de periculoasa, a plonjat in apele Dunarii intr-o zona cu curenti foarte puternici si apa foarte adanca. Singurul care a reusit sa se salveze din masina care s-a scufundat, a fost soferul.
Masina a fost scoasa duminica din apa cu ajutorul scafandrilor, dar ocupantii au fost luati de ape. Saptamana trecuta a fost gasita femeie Vandana Jurji, sambata a fost gasita fetita de 3 ani sori si astazi tanarul Bebe de 23 de ani. A mai ramas in apa doar Banut Jurji, capul familiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006514 (s)