News Flash:

TRAGEDIA COLECTIV: Bilantul sumbru a crescut la 54 de decese

13 Noiembrie 2015
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
colectiv decese
Un alt tanar ranit in incendiul din clubul Colectiv a murit, joi, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitala, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 54.
Tanarul care a decedat - Claudiu Bogdan Istrate (22 de ani) - era internat in stare grava, intubat, avand arsuri pe corp si arsuri de cai respiratorii, potrivit unor surse medicale.
In Spitalul Bagdasar-Arseni din capitala mai sunt internati 12 raniti in incendiul din 30 octombrie. Printre acestia sunt olimpicului la matematica Andrei Bud, student al Universitatii din Bucuresti, basistul trupei Monarchy, Marian Leusteanu, Andrei Trifu, scafandru de mare adancime din Mangalia, si Alexandru Plangu, concurent la X Factor, toti participand joi la o conferinta de presa, in care au povestit cum sunt ingrijiti in Spitalul Bagdasar-Arseni.
Tot joi au murit alti doi raniti in incendiul din clubul Colectiv - Alexandru Aliman si Madalina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, ambii fiind internati din 30 octombrie la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006092 (s)