News Flash:

Toti barbatii trebuie sa stie asta: Ce le place femeilor in pat dar nu au curajul sa iti ceara

24 Februarie 2016
3130 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra

Femeilor le place sexul, chiar si cel mai putin conventional, desi putine au curajul sa recunoasca. In aceste conditii, rolul barbatului este mult mai important. El trebuie sa aiba o doza marita de tupeu in dormitor si sa faca ceea ce partenera isi doreste. Iata ce le place femeilor in pat dar nu au curajul sa iti ceara:  


1. Sexul in fata oglinzii este foarte interesant si incitant. Ezinearticles te sfatuieste sa sa-ti iei inima in dinti si sa iti surprinzi partenera in acest fel. 

2. Joaca-te cu tine insuti in fata ei. Femeilor le place sa isi vada partenerii in acaesta postura, insa nu vor sa recunoasca. In plus, o poti provoca sa faca acelasi lucru. 

3. Faceti sex intr-un loc in care ati putea fi vazuti de cineva. Suna nebuneste, dar gandul ca ai putea fi prins in orice moment este excitant si aceasta poate fi cea mai buna partida pe care ai avut-o vreodata. 

4. Incearca pozitii noi. Sunteti de multi ani impreuna si nu prea ati incercat pozitii diferite? Acum a venit vremea sa schimbi asta. Fii indraznet si poate o sa ai parte de surprize. Nu ai idee ce poate zace in partenera ta. 

5. Vorbeste-i "murdar". Asta nu inseamna ca trebuie sa fii dur din prima, insa usor-usor poti incepe sa condimentezi discutia din timpul sexului.

6. Pentru a face sex nu trebuie sa fiti goi. Ia-o prin surprindere si incepe partida fara a-i da lenjeria jos. Un moment bun ar fi atunci cand ea gateste. 

7. Daca sunteti adeptii unor lucruri duse la extrem, puteti incerca si cateva roluri.  
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005968 (s)