News Flash:

Toti barbatii au aceste fantezii in pat, chiar dar nu recunosc. Faceti-le pe plac, doamnelor!

7 Noiembrie 2015
3026 Vizualizari | 0 Comentarii
fantezii
Barbatii vorbesc destul de rar despre lucrurile pe care si le doresc de la partenerele lor, pentru ca nu prea indraznesc sa isi deschida intotdeauna sufletul in fata lor. Daca iubitul tau nu-ti vorbeste despre fanteziile sale, nu inseamna ca acestea nu exista.

Nu-ti imagina ca este vorba doar de lucruri atat de kinky, incat nu le-ar putea pune in practica alaturi de tine. De multe ori, barbatii chiar au fantezii cuminti si pot fi satisfacuti cu usurinta:

Vor ca iubitele lor sa se masturbeze in fata lor

Pe barbati ii excita femeile care nu se dau in laturi de la a se atinge singure. Iar daca intentionezi sa-i oferi o astfel de priveliste iubitului tau, vei avea si tu de castigat prin prisma faptului ca-i vei oferi ocazia sa priveasca si sa invete astfel care sunt lucrurile care iti plac.

Vor ca sexul sa fie amuzant

Sexul nu este intotdeauna ca in filmele romantice, cu muzica, lumanari si lumina difuza. Sexul te poate pune fata-n fata cu zgomote ciudate, cu incercari nereusite si cu alte lucruri haioase de care chiar poti sa razi cu pofta.


Vor sa fie ghidati subtil

Nu toti barbatii apreciaza comportamentul GPS al iubitelor lor care le spun cu exactitate ce vor sa li se faca in timpul sexului, unora le plac mai mult indiciile subtile precum impinsul mainii.

Vor sa priveasca

O oglinda in dormitor ar putea face minuni pentru relatia voastra, pentru ca-l va face pe iubitul tau foarte fericit. De asemenea, puteti sa va filmati si sa va priviti ulterior pentru a va excita din nou.

Vor ca iubitele lor sa fie mai indraznete

Orice barbat viseaza la o femeie care sa indrazneasca sa faca ea insasi primul pas, care sa-l seduca si careia sa nu-i fie teama sa-i desfaca slitul de la pantaloni.

Vor experiente unice si originale

Fiecare femeie trebuie sa se diferentieze de altele prin ideile sale originale. Poate ca iti place sa il saruti pe gat inainte sa-i faci sex oral sau poate ca stii sa faci niste miscari mai deosebite. Indiferent despre ce este vorba, fa in asa fel incat iubitul tau sa se gandeasca mereu la originalitatea ta in pat. Vezi pe ele.ro mai multe fantezii. 

barbatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004868 (s)