News Flash:

Top 5 criterii pe care sa le ai in vedere cand cumperi vestiare metalice

19 Octombrie 2018
2569 Vizualizari | 0 Comentarii

Printre cele mai functionale piese de mobilier folosite zilnic in diverse domenii de activitate se numara si vestiarele metalice. Acestea isi demonstreaza utilitatea in sectoarele care necesita schimbarea uniformelor sau a vestimentatiei de lucru de catre personal. Spre exemplu, in domeniul sportiv exista vestiare metalice cu rol de depozitare a echipamentului sportiv, precum si a altor bunuri personale. De asemenea, nevoia de schimbare a garderobei este des intalnita in mediile de lucru cu mirosuri puternice sau risc de murdarie, cum ar fi domeniul gastronomic, domeniul auto sau activitatea din fabrici si santiere. Tot la vestiare metalice apeleaza si personalul militar, medical si juridic, intrucat apare nevoia de a purta o anumita uniforma pe toata durata programului.

Daca si tu ai nevoie de vestiare metalice pentru afacerea ta, iata cele mai importante criterii pe care ar trebui sa le ai in vedere inaintea achizitionarii lor.

Utilitate

Pentru a putea alege cele mai bune vestiare metalice care sa se potriveasca oricarui domeniu de lucru, primul criteriu pe care ar trebui sa il ai in minte este functionalitatea acestor piese de mobilier. Mai precis, acestea trebuie sa fie cat mai compartimentate si accesibile, astfel incat sa permita organizarea si depozitarea tuturor obiectelor de lucru.

Calitate

Un alt principiu care conteaza in alegerea unor vestiare metalice potrivite este legat de calitatea materialelor din care au fost confectionate. Spre exemplu, ideal ar fi ca acestea sa fie fabricate din tabla de otel profilata cu o grosime de minimum 0,6 milimetri. Daca acest criteriu este respectat, nevoia de reparatii si interventii pe durata folosirii va fi diminuata complet.

Siguranta

Exista vestiare metalice care au rolul de a pastra in siguranta obiecte personale, fiind folosite de mai multe persoane din institutie sau chiar si de persoane din afara mediului de lucru care frecventeaza acel spatiu. Un sistem de inchidere simplu, dar performant, precum cel pe baza de butuc cilindru cu cheie, va oferi incredere la depozitare si un acces facil la toate piesele vestimentare si obiectele pastrate in vestiare.

Asamblare

Atunci cand esti in cautarea unor vestiare metalice pentru compania ta, cu siguranta te gandesti la faptul ca aceste piese de mobilier trebuie sa fie livrate in stare complet asamblata, astfel incat sa nu mai ai grija montarii lor. In plus, un model asamblat este robust si prezinta o garantie in ceea ce priveste rezistenta.

Dotari suplimentare

In functie de nevoile firmei, exista vestiare metalice care dispun de anumite dotari suplimentare cu rol de a spori functionalitatea lor. Mai exact, acestea pot fi:

- acoperis inclinat;

- fante de aerisire in acoperis pentru o mai buna circulatie a aerului;

- suport pentru umbrela si vas de colectare a apei;

- polita, bara de haine, agatatori de tip carlig;

- cheie speciala si unica pentru toate vestiarele;

- diferite tipuri de inchidere (maner antiefractie, maner cu inchidere din doua miscari);

- picioare metalice cu terminatie din plastic reglabila pe inaltime, care permit curatarea spatiului de sub dulapuri.

 

OfficeClass.ro, magazinul online de birotica nr. 1 in Romania, este locul in care vei gasi vestiare metalice potrivite nevoilor tale la preturi accesibile, astfel incat compania pe care o conduci sa isi continue activitatea intr-un mod cat mai organizat si eficient.

 

Galerie Foto

vestiare_metalice_2
utilitate calitate siguranta asamblare dotari suplimentare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005227 (s)