News Flash:

Top 3 zodii feminine ce nu vor fi intelese in veci de barbati

10 Octombrie 2016
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
LOCUL 3: FEMEIA TAUR
Femeia Taur este foarte capricioasa. Incapatanarea ei nu are limite si isi doreste ca partenerul sa ghiceasca, efectiv, ce probleme o macina mai ales atunci cand nu este dispusa sa comunice. Viata cu o femeie Taur poate fi dificila, insa partea buna e ca ii trec repede toanele. Oricat ai incerca sa o intelegi, nu vei reusi niciodata.
LOCUL 2: FEMEIA PESTI
Femeia Pesti este extrem de sensibila. Poate fi extrem de certareata pentru ca nu stie sa comunice intotdeauna care ii sunt durerile. Nu este o femeie capricioasa ci, pur si simplu nu are suficienta autostima, iar asta poate fi daunator pentru viata ei amoroasa.
LOCUL 1: FEMEIA Gemeni
Cea mai complicata femeie este cea nascuta in zodia Gemeni. Femeia Gemeni una spune si alta face, fara sa dea explicatii clare ale schimbarilor radicale de comportament. Niciodata nu vei sti ce e in capul ei pentru ca este o femeie care are o mie de idei, iar pe majoritatea dintre acestea le uita chiar ea.
Daca vrei sa te intelegi cu o doamna nascuta sub acest semn zodiacal, trebuie sa intri in lumea ei, sa fii la fel de vesel si dornic de a incepe mereu ceva nou. Femeia Gemeni se plictiseste repede de un lucru si vrea intotdeauna un motiv proaspat pentru care sa lupte, chiar daca nu isi duce sarcinile pana la capat. Asadar, cu putina empatie si un dram de nebunie s-ar putea sa te intelegi bine cu aceasta zodie fara sa insemne ca o vei intelege 100%.

complicata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005997 (s)