News Flash:

Top 3 cele mai sexy zodii de femei! Cuceresc orice barbat din priviri

23 Septembrie 2017
1665 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii

Atunci cand vine vorba de sex-appeal, femeile sunt capioanele. Unele debordeaza de sezualitate si rafinament, altele sunt originale prin felul lor simplu de a fi.


Berbec
Pasionala, fierbinte, impulsiva, nativa din zodia Berbec are o imaginatie bogata, dublata de adrenalina care o guverneaza. S-ar putea spune despre ea chiar ca are inclinatii perverse, cu fantezii care mai de care mai interesante. Loialitatea nu este punctul ei forte, ceea ce o face un partener ideal pentru relatiile extraconjugale. Tot ce e tentant o ispiteste, pentru ca vrea sa isi confirme mereu valoare. Are aptitudini de amanta in adevaratul sens al cuvantului.

 

Leu

Pentru ca ii place sa iasa in evidenta, va face tot posibilul pentru a cuceri si a-si satisface partenerul. Este felul in care isi arata ea suprematia, felul in care dovedeste ca este cea mai buna, cea mai frumoasa, cea mai pasionala. Barbatii cad usor prada avansurilor ei insistente si magulitoare. Iar daca acestia ii arata adoratie, atunci ea ii va rasplati cu partide de amor de neuitat.


Scorpion

 

Femeia Scorpion este o cuceritoare desavarsita. E dezinhibata si are inclinatii catre agresivitate sexuala. Si ea, la randul ei, este predispusa spre infidelitate, putant fi trecuta la categoria cea mai buna amanta.E seducatoare si misterioasa si ofera pasiune continua.


berbec leu scorpion femeia scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011571 (s)