News Flash:

Toni Grebla, la DNA

10 Martie 2015
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul judecator constitutional Toni Grebla a venit, marti, la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, el declarand ca este convins ca adevarul va iesi la iveala, pentru ca el nu a "devalizat banul public", iar unele acuzatii sunt interpretari fantasmagorice.
"O parte dintre acuzatii sunt niste interpretari fantasmagorice, nu a aparut nimic nou in dosar, ba dimpotriva, probele confirma punctul meu de vedere", a spus Toni Grebla, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).
Fostul judecator al Curtii Constitutionale a adaugat ca ancheta va continua, cum este normal, si s-a aratat sunt convins ca adevarul va iesi la iveala.
"Nu am furat din banul public, nu am devalizat banul public, unele acuze par de-a dreptul ... ma rog, nu vreau sa le comentez", a mai spus Toni Grebla.
In ceea ce priveste relatia sa cu omul de afaceri din Gorj Ion Bircina, care ii este si fin, fostul judecator de la Curtea Constitutionala a spus ca este o relatie pe care si-o asuma.
"Poate uneori a fost nepotrivita, dar de aici pana la fapte penale e cale lunga. Nu am decat sa ma prezint la DNA de cate ori sunt chemat, apoi justitia, daca va fi cazul, se va pronunta", a adaugat Toni Grebla.

toni grebla
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006294 (s)