News Flash:

Toni Grebla, cercetat in libertate

11 Martie 2015
1480 Vizualizari | 1 Comentarii

Toni Grebla, acuzat de fapte de coruptie, va fi cercetat in libertate, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis, miercuri, sa respinga propunerea DNA de arestare la domiciliu a fostului judecator constitutional.

Judecatorii instantei supreme au decis sa respinga propunerea procurorilor anticoruptie de arestare la domiciliu a lui Toni Grebla, el fiind acuzat de anchetatori de trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine si pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si constituire a unui grup infractional organizat.

Decizia de miercuri nu este definitiva, motiv pentru care procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) o pot contesta.

Toni Grebla a fost retinut, marti, iar ordonanta in cazul sau a expirat inainte ca judecatorii sa emita o solutie in cazul propunerii anchetatorilor, motiv pentru care fostul judecator al Curtii Constitutionale (CC) a asteptat sentinta acasa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005617 (s)