Ingrediente
6 felii toast de secara (sau in functie de tava)
2 oua
o cana cu lapte
sos de rosii
oregano uscat
sare
piper
cascaval ras
mozzarella rasa
toppinguri dupa plac: carnaciori, sunca, masline, porumb, ardei gras
Mod de preparare
Am tapetat cu hartie de copt o tava dreptunghiulara in care au incaput 6 felii de paine toast. Am batut bine ouale si le-am amestecat cu laptele. Am scufundat pe rand feliile de paine in amestecaul de lapte si oua, pana s-au imbibat bine, apoi le-am asezat in tava. Am uns feliile cu sos de rosii, am presarat putina sare, piper si oregano uscat, scrie bucataras.ro. Am pus cascaval ras si apoi toppinguri la alegere, faceti pizza cu ce va place. Deasupra am pus mozzarella rasa si am pus tava in cuptorul incalzil la 200 gr si am lasat pizza sa se coaca, pana s-a rumenit usor deasupra.
Comentarii (0)