News Flash:

Toate gospodinele trebuie sa stie asta: De ce nu e indicat sa spalati carnea de pui inainte sa o gatiti

31 August 2015
4254 Vizualizari | 0 Comentarii
carnea de pui
O campanie de sanatate din SUA incearca sa explice si sa popularizeze faptul ca nu trebuie sa spalam carnea de pui inainte de a o gati, pentru ca nu ne-ar face bine ba, dimpotriva, ar ajuta la raspandirea microbilor.

Spalatul carnii de pui inainte de gatire ar putea creste sansele de a raspandibacterii daunatoare, cum este salmonella, in toata bucataria, potrivit doctorulzilei.ro.

Cercetatorii de la Universitatea din Drexel au realizat o scurta animatie, pentru a le explica oamenilor de ce nu e bine sa spele puiul.

Studiile facute de cercetatori au demonstrat ca bacteria prezenta pe carne poate zbura prin aer ajungând la distante de pâna la trei metri departare de locul in care carnea a fost spalata.

Pentru a ucide bacteriile prezente pe carne e suficient, spun expertii, sa gatim carnea asa cum trebuie si, important, sa pastram ustensilele si suprafetele de lucru extrem de curate.

gatire bacterii salmonella
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005161 (s)