News Flash:

Toate femeile trebuie sa stie asta: Trucuri eficiente pentru indepartarea parului nedorit

27 Martie 2016
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
epilarea inghinala
Toata lumea isi doreste sa aiba mult par, deoarece creeaza o imagine tanara si frumoasa. Dar, cand vorbim de zonele in care parul nu arata tocmai placut, trebuie sa stim cateva sfaturi pentru indepartarea parului nedorit.
Parul nedorit este o problema comuna a femeilor, dar si barbatii se confrunta cu aceasta. De la ras la pensat, exista multe metode pentru indepartarea parului prin care ne putem bucura de o piele delicata, neteda, cu putin efort. Ai grija de pielea ta, pentru ca parul creste din nou, mai rapid, in locurile in care nu il doresti. Ca alternativa buna exista indepartarea permanenta aparului, care este si mai costisitoare.
Sfaturi pentru indepartarea parului nedorit:
Raderea parului este cea mai populara si ieftina metoda de a indeparta parul nedorit. Cu grija, aceasta iti poate aduce o textura delicata si frumoasa a pielii.
Cand razi parul de pe picioare, foloseste balsam pentru par, daca nu ai gel de ras. Acesta iti va lasa picioarele delicate si matasoase.
Penseaza sprancenele imediat dupa ce ai iesit de la dus.
Penseaza in directia cresterii parului.
Infrumuseteaza-ti sprancenele naturale cand le pensezi. Nu schimba forma arcului.
Ceara fierbinte poate fi folosita acasa, dar este mai indicat sa apelezi la un profesionist pentru prima data, pentru a vedea cum se procedeaza.
Nu folosi ceara fierbinte daca pielea ta este sensibila.
Nu aplica crema pe fata, dupa ce ai epilat cu ceara, daca pielea ta este predispusa la eruptii.
Aplica un strat de vaselina in zonele sensibile, cand folosesti o crema depilatoare sau ceara fierbinte, pentru a sta departe de acele zone.
Fa un test pe o portiune mica de piele, inainte sa folosesti ecrema depilatoare sau ceara, pentru a te asigura ca nu cauzeaza reactii alergice sau eruptii.
Nu folosi crema depilatoare, ceara sau orice alte chimicale pentru a indeparta parul din nas, numai daca nu te doare.
Daca apelezi la o trusa profesionala, asigura-te ca magazinul ajunge la standardele stabilite de departamentul de sanatate si sunt autorizate in mod corespunzator.
Apeleaza la un profesionist pentru parul facial si al sprancenelor. Este mai simplu pentru piele decat folosirea cerii. Nu orice salon de frumusete foloseste acest serviciu, asa ca informeaza-te mai intai.
Sfaturi pentru indepartarea parului nedorit – Sprancenele
Foloseste o perie pentru sprancene sau mustata pentru a ridica in sus sprancenele si pentru a-ti infrumuseta arcul natural.
Penseaza doar sub spranceana, desi este bine sa indepartezi si firele de deasupra care sunt in plus.
Pensarea lor este indicat sa se faca inainte de culcare. Umflaturile sau roseata vor disparea pana dimineata.
Daca smulgi din greseala mai mult decat trebuie, umple golurile lasate cu un creion dermatograf sau un fard potrivit culorii sprancenei…

imagine tanara frumoasa parului nedorit parul nedorit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005265 (s)