News Flash:

Toate femeile trebuie sa stie asta: Trucuri care te ajuta sa devii mai atragatoare in fata unui barbat

4 Octombrie 2015
1403 Vizualizari | 0 Comentarii
amantaa

Sanii jucausi si obraznici

Mici sau mai mari, in forma de para, de mar, de lamaie sau de cirese, sanii sunt intotdeauna sexy in viziunea barbatilor. Indiferent de forma sau de marime, poti conta pe sanii tai atunci cand vrei sa fii ravasitor de sexy. Iubitul tau ii adora exact asa cum sunt, jucausi si obraznici. Fa un dus scotian, in care alternezi jeturile de apa rece, cu jeturi de apa calda, iar apoi maseaza-ti sanii cu o lotiune parfumata. Sanii tai vor fi mai fermi si vor avea un aspect irezistibil.

Buzele tale, doua petale

La fel ca sanii, buzee au acel je ne sais quoi care le face sa fie senzuale si atragatoare. De fiecare data cand iti saruta buzele, iubitul tau simte atingerea catifelata a unei petale de trandafir. Exfoliaza-ti buzele si hidrateaza-le, ca sa fie mereu moi si "pupabile". Nu ezita sa folosesti un ruj, daca vrei ca iubitul tau sa nu-si mai ia ochii de la tine.

Parfumul tau senzual

Parfumul cu care te dai este o prelungire a personalitatii tale, de aceea iubitul tau este pur si simplu indragostit de mirosul pe care il lasi in urma ta. Poti iesi din casa fara machiaj si fara sa ai parul coafat, dar nu uita niciodata sa aplici doua pufuri de parfum. Chiar si seara, inainte de culcare, te poti invalui in aroma sexy a parfumului tau.

Ochii machiati sublim

Orice barbat admira femeiele cochete, care se aranjeaza si se ingrijesc. Un machiaj strident nu va fi niciodata pe placul iubitului tau, pentru ca iti ascunde adavarata frumusete, in loc sa ti-o puna in valoare. In schimb, ochii machiati sublim, cu nuante usor stralucitoare, il determina sa te considere cea mai frumoasa femeie din lume. Privirea ta capata profunzime si o simpla clipire a genelor tale il face sa tresara.

Parul tau matasos si stralucitor

Stii acele reclame la sampon, in care barbatii se indragostesc de o femeie doar pentru ca are parul incredibil de frumos? Ei bine, partial sunt adevarate. Podoaba ta capilara este unul dintre lucrurile care te fac sexy in viziunea iubitului tau. Felul in care straluceste parul atunci cand este proaspat spalat, modul in care il coafezi si atingerea lui matasoasa sunt elemente care te fac sa fii seducatoare si carismatica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006162 (s)