News Flash:

Tineri cu substante interzise asupra lor depistati de politistii locali la Timisoara

23 Octombrie 2018
1054 Vizualizari | 0 Comentarii

In ultimele zile, politistii locali au descoperit „la foc automat” tineri cu substante interzise asupra lor.

Politistii locali aflati in patrulare aseara, in jurul orei 21.00, in Piata Traian, au observat doua persoane care se aflau pe o banca pe platoul din piata, iar cand au constatat ca de ei se apropie patrula, au devenit agitati, incercand sa ascunda repede tigara pe care o fumau. Trecand la legitimarea acestora, s-a stabilit ca se numesc O.S., de 19 ani, din Simeria – Hunedoara, si B.N., de 22 de ani, din Caransebes – Caras Severin. La controlul corporal efectuat asupra lor s-a constatat ca unul dintre ei detinea o tigareta care continea fragmente vegetale de culoare verde – olive, susceptibile de a avea proprietati psihoactive.

Un alt caz de acest gen a fost constatat de politistii locali la meciul ACS Poli Timisoara cu ASU Politehnica Timisoara, desfasurat in week-end la Stadionul Electrica. Cu ocazia efectuarii controlului corporal la intrarea in baza sportiva, politistii locali l-au depistat pe P.C., de 35 de ani, din Timisoara, care avea asupra sa un plic din plastic care continea fragmente vegetale susceptibile a avea proprietati psihoactive.

Un al treilea caz este cel al unui tanar, B.V., de 21 de ani, din Timisoara, care a fost depistat in aceasta dimineata, in jurul orei 10.00, pe Aleea Azurului, pe o banca, avand asupra sa o tigara si un pliculet cu fragmente vegetale din aceeasi categorie. In toate cele trei situatii, s-a luat masura intocmirii documentelor pentru predarea substantelor si preluarea cazurilor de catre politistii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate Timisoara in vederea continuarii cercetarilor privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004959 (s)