News Flash:

Timsiorenii sunt invitati sa faca miscare. Primaria construieste mai multe terenuri de sport in cartiere

29 Iulie 2015
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
teren de sport
Municipalitatea timisoreana va construi opt noi terenuri de sport multifunctionale in cartierele orasului, cu bani de la bugetul local, administratia publica locala contractand in acest scop o firma pentru elaborarea documentatiilor tehnice, a anuntat, marti, primarul Nicolae Robu. 
Pentru lotul de terenuri sportive este prevazuta o suprafata totala de 1.008 metri patrati si fiecare teren va avea doua porti de minifotbal si handbal, doua cosuri de baschet omologate, doua cosuri de baschet pentru copii, cinci banci si patru cosuri de gunoi, terenul va fi inconjurat perimetral cu cate un gard de protectie cu inaltimea de 4 metri si vor putea fi folosite si in regim de nocturna, scrie ziuadevest.ro
„Am semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic, cu detaliile de executie, pentru construirea unui numar de opt terenuri de sport multifunctionale. (...). Terenurile sunt libere de sarcini si am pornit cu primele opt. (...). Avem in plan sa construim 20 de astfel de terenuri de sport multifunctionale, de minifotbal, de baschet, de handbal, amplasate pe toata aria orasului, pentru a crea, in primul rand pentru tineri, dar fara nicio restrictie de varsta, posibilitatea de a face sport”, a declarat Robu, intr-o conferinta de presa.
Valoarea contractului de proiectare pentru cele opt terenuri este de 44.000 de lei, fara TVA, iar pana la sfarsitul anului ar urma sa fie organizata licitatia pentru executie.
Pentru zece dintre noile terenuri de sport s-au identificat deja locatiile (pe bulevardul Corneliu Coposu, pe Calea Bogdanestilor, pe strazile Academician Remus Radulet, Aristide Demetriade, Avram Imbroane, Holdelor, Zefirului, Martir Ioan Stanciu si pe Intrarea Doinei).

municipalitatea timisoreana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007590 (s)