News Flash:

Timisorenii vor avea un nou mall. Vezi unde va fi construit

17 Martie 2015
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Dezvoltatorul Plaza Centers, care a cumparat mai multe terenuri in Romania si care ste implicat in proiectul Casa Radio, lucreaza la obtinerea autorizatiilor de constructie pentru centrul comercial din Timisoara. Plaza Centers, care a cumparat mai multe terenuri in diferite orase din Romania si din care a inceput sa vanda, vrea sa dezvolte un centru comercial pe terenul din Timisoara, care are o suprafata de 32.000 de metri patrati. Compania si-a anuntat acest plan inca din primavara anului trecut. "Interesul nostru este sa construim, dar nu vrem sa pierdem bani. Acum lucram la obtinerea autorizatiilor, care sunt aproape gata. Vrem sa fim siguri ca vom avea chiriasi. In acest moment se poarta discutii cu retailerii si ancore", a declarat Hanan Shraiter, marketing & business development manager in cadrul Plaza Centers. 
Fondul de investitii sud-african NEPI a demarat recent lucrarile la un centru comercial de 70.000 de metri patrati la Timisoara, oras unde exista doar un singur centru comercial modern, cel al omului de afaceri Iulian Dascalu. Despre proiectul celor de la NEPI, Shraiter spune ca sunt doua proiecte diferite si ca terenul detinut de Plaza Centers este situat in oras, in timp ce mallul sud-africanilor este amplasat in afara orasului. In plus, cele doua proeicte vor fi opuse si din punct de vedere geografic, terenul celor de la Plaza fiind situat in partea de nord-est a orasului, la intersectia dintre strada Simion Barnutiu si Calea Dorobantilor. 
Desi inainte de criza mai multi investitori au anuntat planuri de malluri la Timisoara, niciunul nu a demarat inca un proiect, desi puterea de cumparare in orasul de pe Bega este mai mare decat in alte orase unde investitorii s-au inghsuit pe aceeasi strada si au dat chix cu centrele comerciale. NEPI a cumparat anul trecut terenul fostei fabrici Dermatina din Timisoara, de la fratii Emil si Marius Cristescu, amplsat pe Calea Sagului, scrie ziuadevest.ro
Plaza Centers a vandut in septembrie 2014 terenul din Tirgu Mures, iar in dcembrie 2014 a vandut si terenul din Hunedoara. Dezvoltatorul vrea sa vanda si celelalte terenuri pe care le detine la Slatina, Iasi, Constanta si terenul cu o constructie nefinalizata la Miercurea Ciuc. Shraiter mai spune ca un cumparator este in proces de due-diligence pentru terenul din Iasi si ca exista intere si pentru terenul de la Constanta. Plaza Centers este controlata de Mordechay Zisser, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Israel prin firma Elbit Imaging, care mai detine pe piata locala si hotelul Radisson Blu din Bucuresti. Compania isi va anunta rezultatele financiare aferente anului 2014 saptamana viitoare.

plaza centers
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008011 (s)