News Flash:

Timisorenii raman fara apa calda si caldura, din cauza unor lucrari

11 Octombrie 2018
1698 Vizualizari | 0 Comentarii

Societatea de termoficare anunta ca opreste apa calda si caldura, din nou. Reprezentantii Colterm spun ca,de data aceasta se desfasoara lucrari la una dintre statiile de reglare-masura care alimenteaza orasul cu gaze.

Potrivit oficialilor societatii de termoficare, „din cauza unor lucrari care se vor efectua intr-una dintre statiile de reglare-masura care alimenteaza cu gaze naturale municipiul Timisoara, atat la CT Centru cat si la CET Sud se va intrerupe alimentarea cu gaz, incepand cu data de 11 octombrie, ora 8”.

Reprezentantii Colterm spun ca lucrarile care trebuie efectuate sunt complexe, astfel ca nu pot preciza cu exactitate momentul in care va fi reluata alimentarea cu gaze. Totusi, ei estimeaza ca furnizarea gazelor naturale se va relua in intervalul de timp cuprins intre 11 octombrie, ora 18, si 12 octombrie, ora 18.

„In aceste conditii, Colterm este nevoita sa faca urmatoarele schimbari in programul de furnizare a apei calde de consum si incalzirii, pentru ziua de joi, 11 octombrie: intre orele 0 – 8 se va furniza atat incalzire cat si apa calda de consum, in conditii normale, intre orele 8 – 17 se va intrerupe furnizarea incalzirii si a apei calde, iar intre orele 17-24 se va furniza doar apa calda, la temperatura redusa la 45 grade C”, transmit oficialii societatii de termoficare.

In functie de informatiile privind reluarea furnizarii gazelor naturale, Colterm va reveni cu programul de furnizare al apei calde de consum si incalzirii pentru ziua de vineri, 12 octombrie.

sursa:tion.ro


societatea termoficare apa calda caldura colterm
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006294 (s)