News Flash:

Timisorenii ies din nou in strada. Acestia pregatesc un amplu protest impotriva lui Ponta

4 Noiembrie 2014
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, 8 noiembrie, va avea loc un protest anti-Ponta la Timisoara, in fata Operei. Protestul este unul organizat pe Facebook, iar ora declansarii lui este 18.
Este doar un prim pas, conform paginii de Facebook care gazduieste acest eveniment. Va avea loc o noua intalnire, in data de 15 noiembrie, tot in fata Operei, de data aceasta la ora 20, atunci cand evenimentul va fi organizat la nivel national. Protestul este initiat de Edwin Sebastian Marc, iar la eveniment si-au confirmat prezenta, pana acum, 3800 de persoane.
Protestul urmeaza sa aiba loc sambata, in Piata Operei din Timisoara, la ora 18.
“Banatul are voce! Dupa cum s-a hotarat pe event-ul <<Daca nu il vrei pe Ponta presedinte, iesi in strada>>, se va organiza un protest la scara nationala pe data de 15.11.2014, la ora 20:00. Primele strigate impotriva comunismului s-au facut auzite in 1989 aici, la TIMISOARA. Atunci, timisorenii au dat posibilitatea savarsirii unei reactii in lant in toata Romania care ne-a eliberat pe toti de comunism. Haide sa aratam din nou, ce inseamna Timisoara! (PS: daca atunci l-am dat jos pe Ceausescu, sigur il putem rezolva si pe pampalaul asta!”, transmit organizatorii prin intermediul paginii de Facebook care invita la protest, scrie tion.ro.
Marti, initiatorul protestului de la Timisoara se intalneste cu reprezentantii primariei pentru a cere autorizatiile necesare desfasurarii acestui protest.

protestul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006079 (s)